Netcom Editor.

 

Netcom Analyzer

 
Eenvoudige en efficiënte bewerk software voor de GLP2-ce range
 
Netcom Editor is de optimale oplossing voor het bewerken van GLP2-ce-test programma's op een PC of in uw PC-netwerk (LAN). Netcom Editor is een Windows ®-software die u toelaat om testprogramma's bewerken, onafhankelijk van een van uw GLP2-ce tester. Voordeel: De operator van de tester kan testen zonder te worden onderbroken of verstoord door het testplan bewerken!
 
Eenvoudige en efficiënte analysesoftware voor de GLP2-ce range

 Netcom Analyzer is de optimale oplossing voor het opslaan van GLP2-ce testresultaat op een pc. Netcom Analyzer is een Windows ®-software die een Hiermee kunt u het uitvoeren van een gedetailleerde analyse en geeft u informatie over uw productie na de opslag. Voordeel: U ontvangt gedetailleerde informatie en rapporten met betrekking tot de effectiviteit van uw productie en u kunt meteen zwakke punten te ontdekken in uw productieproces.

 

 
 
 
 
 
 
 

Printcom NL.

 

Netcom Xi

 
Eenvoudige en efficiënte software voor het uitlezen van de testresultaten.Met behulp van Microsoft Excel kan men de uitgelezen waarden eenvoudig documenteren.
 
Uitgebreide software om de tester vanaf de PC te bedienen, men kan met behulp van Netcom een compleet datamanagment systeem opzetten.
 
 
 
 
 
Printcom is toe te passen met de range: Handheld,MotorAnalyzer, GLP1 en GLP2-e serie.
 
Netcom Xi kan men ook in een netwerk (RS232 - RS485 - Ethernet) toepassen met een diverse range testers.Netcom Xi is toe te passen met de range GLP1 en GLP2 serie.